Takaisin
Frozen sitruuna-lime moctail
28kesä2017

Frozen sitruuna-lime moctail

Sitruksen makuinen juoma saa lisäpotkua tuoreista mansikoista ja mintusta. Tämä juoma virkistää ja viilentää takuuvarmasti!

4 pientä lasillista

2 tölkkiä sitruuna-limen makuista Celsiusta
Muutama kourallinen mansikoita

Mintunlehtiä

Koristeluun minttua, mansikoita ja limeä

Kaada tölkillinen (tai puolitoista) sitruuna-limen makuista Celsiusta jäätelökoneeseen ja anna koneen käydä kunnes massaan on muodostunut isoja jääkiteitä. Säästä loput juomasta jääkaappiin. Huom! Mikäli sinulla ei ole jäätelökonetta, voit kaataa juoman myös laakeaan kulhoon ja asettaa pakastimeen kiteytymään. Muista sekoittaa massaa muutaman kerran jäähtymisen aikana.

Pilko mansikoita sekä mintunlehtiä lasin pohjalle. Pyöräytä marjojen ja yrttien rakenne rikki saadaksesi kaikki maut irti. Kaada lasi lähes täyteen jäähtynyttä Celsius -massaa. Lisää jääkaapissa ollutta Celsiusta massan päälle. Koristele juoma mintun lehdillä. Masikoista ja limesiivuista voit tehdä vaikka hauskoja pikku vartaita koristeeksi.

Ihanan viilentävä ja virkistävä juoma on valmis! Enjoy!