Takaisin
Virkistävät Celsius mehujätskit
28kesä2017

Virkistävää mehujäätä marjoilla ja hedelmillä höystettynä? Kyllä kiitos! Näitä jätskejä voi popsia hyvällä omallatunnolla.

Parhaimmillaan mehujäät ovat kun Celsius juomasta keitetään hiilihapot pois (vadelma-acai mehujäässä) ja annetaan juoman jäähtyä uudelleen ennen pakastamista. Voit kuitenkin käyttää juoman myös hiilihapollisena. Mikäli haluat muokata makua tai väriä, voit käyttää mehujäissä lisäksi erilaisia hedelmäpyreitä.

Persikka – Mango mehujää

1 tlk persikka-mangon makuista Celsiusta
1 persikka viipaloituna
¼ mango viipaloituna

Lisää viipaloituja persikan ja mangon paloja mehujäämuottiin ja täytä muotit lopuksi Celsius juomalla. Anna olla pakkasessa muutama tunti. Nauti!

Vadelma – Acai mehujää

1 tlk vadelma-acain makuista Celsiusta
1 kuppi vadelmia
2 rkl tomusokeria (tai makeahkoa hedelmäpyreetä)

Sekoita (ja tarvittaessa kuumenna) vadelmat ja tomusokeri. Siivilöi. Keitä Celsiuksesta pois hiilidioksidi ja anna juoman jäähtyä. Sekoita siivilöity vadelmapyre sekä Celsius juoma. Kaada muotteihin. Voit laittaa muottiin myös muutaman kokonaisen vadelman. Jäädytä pakkasessa muutaman tunnin ajan.