Takaisin
Voita itselle ja kaverille VIP-matka Åreen!
08marras2019

Voita itsellesi ja kaverille matka Åreen yhdessä Celsius-tiimin kanssa!

16.-19.1.2020 Celsius vie kaikkiaan 400-henkisen ryhmän Åreen pitämään hauskaa.

Osallistuaksesi:

1. Seuraa IG:ssä @celsiussuomi
2. Osta vapaavalintainen Celsius
3. Ota kuva Celsius-tölkistäsi
4. Jaa kuva IG:ssä hashtagillä #celsiuswinter2020

Kilpailu on voimassa 11.11. – 18.12.2019 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 


 

Arvonnan järjestäjä

Func Food Finland Oy
Mannerheimintie 105
00280 Helsinki
020 1557755

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, lukuun ottamatta Func Food Finland Oy:n henkilökuntaa.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 11.11.- 18.12.2019 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

Arvonta

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi itselleen ja avecille VIP-matkan Åreen 16.-19.1.2020 sis. matkaliput (meno-paluu), kuljetuksen kohteeseen, majoitukset, ruokailut, hissiliput sekä pääsyn Celsius after ski -tapahtumaan ja VIP-iltabileisiin.

Arvonta suoritetaan 20.12.2019, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Func Food Finland Oy maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisensa hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa /, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyynti¬pisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Func Food Finland ei vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Func Food Finland Oy:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.