Celsiukseen on helppo ihastua! Hyvää tekevien ainesosien lisäksi juomien herkulliset maut houkuttavat. Juomien maut tulevat luonnollisista aromeista ja makeutus sukraloosista.

Sokeriton, kaloriton, vitaminoitu ja vegaaninen Celsius on luonnollinen valinta kaikille, joille aktiivinen elämäntapa ja liikunta ovat tärkeä osa arkea.

Ainutlaatuisia koostumuksia kehitettiin Yhdysvalloissa monen vuoden ajan, jotta tuloksena olisi kehon aineenvaihduntaa ihanteellisesti aktivoivien mahdollisimman luonnollisten ainesosien yhdistelmä. Juomat sisältävät mm.

Vitamiineja
Vihreä tee uutetta (EGCG)
Inkivääriä
Kofeiinia
Guaranaa

Vitaminoitu – C-vitamiinia ja 6 eri B-vitamiinia

C-vitamiini (askorbiinihappo) edistää hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Se lisää raudan imeytymistä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on antioksidantti, joten se myös edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

B-vitamiinit niasiini (B3-vitamiini), pantoteenihappo (B5-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ne sekä B-vitamiini biotiini edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä (ks. antioksidantit alla).

Energisoiva – kofeiinia ja guaranaa

Kofeiinia on luonnollisesti esimerkiksi kahvissa, teessä, kaakaossa ja guaranassa. Aineella on piristävä ja sydämen toimintaa aktivoiva vaikutus. Yksi Celsius-purkki vastaa kahta kuppia kahvia. Celsiusta ei siksi suositella kofeiiniherkille, alle 15-vuotiaille tai raskaana oleville. Celsius sisältää myös tauriinia vegaanisista lähteistä.

Sokeriton ja kaloriton – 0 g hiilihydraatteja

Voit juoda Celsiusta hyvällä omalla tunnolla, sillä se ei sisällä sokerin tuomia ylimääräisiä kaloreita.

Useita antioksidanttien lähteitä

Celsius sisältää useita antioksidanttien lähteitä: C-vitamiini, B-vitamiini riboflaviini, guarana, vihreä tee -uute ja inkivääriuute. Antioksidantit edistävät solujen suojautumista hapettumisstressiltä. Hapettumisstressissä syntyvät vapaat radikaalit käynnistävät ketjureaktion, joka voi aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten infektioita ja tulehdustiloja.

Valitse kuudesta raikkaasta mausta – väriaineet ja aromit ovat luonnollisia
Ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita
Celsiuksen vaikutuksia koskevien kuuden tutkimuksen tulokset on esitelty tieteellisissä julkaisuissa
13 kunniamainintaa – muun muassa ”Paras funktionaalinen juoma”

Täydelliset ravintosisältötiedot löydät täältä.

Historia

2001 – Yhdysvalloissa aloitettiin tutkimustyö, jonka tuloksena syntyi kaloriton ja vitaminoitu Celsius. Tavoitteena ei alun alkujaan ollut kuluttajatuotteen kehittäminen vaan ihanteellisen luonnollisten ainesosien yhdistelmän löytäminen.

2005 – Kaloriton ja vitaminoitu Celsius tuotiin markkinoille sen jälkeen, kun sen aineenvaihdunnallisia vaikutuksia oli verrattu muihin kaupallisessa jakelussa oleviin dieettijuomiin. Juomista haluttiin tehdä hyvänmakuisia, ja niiden makuja testattiinkin lukemattomia kertoja. Tuloksena syntyivät Kola-, Sitruuna/Limetti- ja Ginger Ale -juomat. Kaksi näistä – Kola ja Sitruuna/Limetti – ovat tällä hetkellä eniten myytyjä makuja Ruotsin markkinoilla.

2007 – Maut Appelsiini (Sparkling Orange), Metsämarjat (Sparkling Wild Berry) ja hiilihapoton Persikka/Mango (Peach Mango) tuodaan markkinoille. Celsius otettiin erittäin hyvin vastaan Amerikan markkinoilla, ja sitä alkoivat käyttää monet julkisuuden henkilöt, kuten Mario Lopez, Tony Little, Katie Holmes ja Sofia Vergara.

2009 – Celsius tuodaan Ruotsin markkinoille syyskuussa.

2010 – Celsius oli aluksi saatavilla vain kuntosaleilla ja hyvinvointimyymälöissä, sillä sen ominaisuudet ja terveelliset ainesosat sopivat niihin luontevasti.

Nykyisin Celsius on yksi Ruotsin eniten myydyistä funktionaalisista juomista ja Suomen markkinoille tuote saatiin viimein 2016.

Kuusi raikasta makua, luonnolliset väriaineet ja aromit sekä ainutlaatuinen hyvää tekevien ainesosien yhdistelmä ovat tehneet Celsiuksesta erittäin arvostetun juoman terveellisestä ja aktiivisesta elämäntavasta pitävien keskuudessa.

Vuosien kuluessa sokeriton, kaloriton ja vitaminoitu Celsius on kerännyt muun muassa 13 kunniamainintaa eri puolilla maailmaa. Se on saanut esimerkiksi ”Paras funktionaalinen juoma” -palkinnon CPS Retailer Choice Best New Product Contest ja Beverage Innovation Awards -kilpailuissa. Celsiuksen suotuisista vaikutuksista liikuntaan ja arkielämään on lisäksi julkaistu kuusi tieteellistä tutkimusta. Löydät niistä lisätietoa täältä. Tutkimukset suoritettiin Oklahoman yliopiston soveltavan biokemian ja molekyylifysiologian laboratoriossa, ja niiden kaupallisesti riippumattomia tuloksia on esitelty tieteellisissä konferensseissa ja julkaisuissa.