KUULUTKO JOUKKOON?

Aktiivinen ihminen tekee eikä selittele. Häntä ajaa eteenpäin halu tehdä asiat paremmin – olla aikaansaava. Kaikki lähtee omasta tahdosta. Ei teknologiasta tai ulkopuolisista paineista. Aktiivisuus on elämänasenne, jota ruokitaan oikealla tankkauksella ja liikunnalla.

Kuulutko joukkoon? Näytä se.

 

Julkaise sinun Celsius teemainen kesäkuva Instagramissa hashtagilla #findyourchallenge ja tägää kuva @celsiussuomi. Palkitsemme joka viikko parhaan kuvan tuotepaketilla. Kilpailun pääpalkintona arvomme huikean (1000€) matkalahjakortin.

Julkistamme viikkovoittajan Instagramissa. Huomaathan, että osallistuaksesi kilpailuun Instagram-tilisi tulee olla julkinen.

Käy myös tykkäämässä Celsius Suomi -sivustamme!

KILPAILUN SÄÄNNÖT


1.1. Järjestäjä

Func Food Finland Oy

1.2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien työntekijät niistä yhtiöistä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Osallistujalla on oltava Suomessa käytössä oleva positusosoite mahdollisen palkinnon vastaanottamista varten.

1.3. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 6.6.2017 ja päättyy 31.8.2017.

1.4. Kuinka kilpailuun voi osallistua

Kilpailuun osallistuvat kaikki Instagramissa kuvansa hashtagilla #findyourchallenge ja tägillä @celsiussuomi jakaneet. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun usealla kuvalla.

1.5. Kilpailu on vastikkeeton

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

1.6. Palkinto

Arvonnan pääpalkintona on yhden tuhannen (1000€) euron matkalahjakortin. Lisäksi arvomme joka viikko viikkopalkintoina Celsius-tuotteita.Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä sen voimassaoloaikaa voi muuttaa.

1.7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoon.

1.8. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

1.9. Palkinnon luovutus / julkisuus

Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajalle henkilökohtaisesti (Instagram tilin kautta) ja toimittaa palkinnon voittajalle Suomessa.

Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta Func Food Finland Oy:n markkinointimateriaaleissa missä tahansa mediassa. Järjestäjällä on oikeus käyttää kaikkia kilpailussa hashtagilla #findyourchallenge ja #celsiussuomi jaettuja kuvia viestinnässään ja markkinoinnissaan kilpailun aikana sekä kilpailun jälkeen ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää kilpailun Järjestäjälle edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuva kuva loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

1.10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.